Bildnummer: 1059

Akvarellkurs i Nynäs utanför Nyköping 6-8 augusti 2021

Akvarellmålare!

Är du intresserad av en akvarellkurs strax utanför Nyköping?

För dig som inte målat tidigare eller som gjort det för länge sedan erbjuder jag grundläggande information om material, pigment och teknik under en dag. Du kan då välja att delta fredag eller lördag. Vi kommer att arbeta med färger i tub, stor rundpensel och en bred plattpensel samt med en begränsad färgpalett.

Du som redan är igång med ditt målande kan välja att delta lördag och söndag då vi arbetar vidare med att testa olika tekniker, färgkombination och skapar bilder där vi prövar det som är nytt. Du kan även välja att delta alla tre dagarna.

Det är viktigaste är att ha riktigt roligt! Du hittar mer information om mig på www.mloart.se

  • Fredag 6 augusti eller lördag 7 augusti 10.00 – 16.00 är en introduktionsdag som du även kan delta i enbart som en ”Prova-på-dag. Färg och lån av penslar ingår för dig som inte har eget material. Kursavgift 1.100 kr.
  • Lördag 7 augusti – söndag 8 augusti 09.00 – 17.00 blir det kurs som du kan delta i oavsett om du deltagit under fredagen eller ej. I tvådagarskursen ingår motsvarande ett ark akvarellpapper av bomull. Vi ska testa att måla på olika gräng, tjocklek etc. Kursavgift 2.200 kr.
  • För dig som vill delta fredag – söndag är kursavgiften 3.200 kr.

Inför kursen kommer du att få ytterligare information om färger mm. För dig som inte har eget material som färger, penslar och papper kan du köpa detta av mig under kursen, alternativt beställer du själv där du bor eller via nätet. I kursen ingår fika och lunch.

Vi har tillgång till en lokal i närheten av Nynäs slott utanför Nyköping. Se mer på https://www.nynasslott/reservatet. Du kommer att få närmare vägbeskrivning och tider när du har anmält dig. Hör av dig om du vill ha förslag på logi i närheten, ring Eva-Charlotte 0727-314590.

Begränsat antal platser. Anmälningsavgift 400 kronor betalas till bank 8153-9, konto 4369 464-5, Maj-Lis Olsson samtidigt med anmälan till mloartblekinge@gmail.com.. Glöm inte att ange ditt namn vid inbetalningen. Har du frågor, ring mig på 0709-174605.

Välkommen!

Maj-Lis


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *