Bildnummer: 1039

Akvarellkurs i Karlshamn i mitten av augusti 2020

Akvarellmålare!

Är du intresserad av en akvarellkurs i Blekinge?

För dig som inte målat tidigare eller som gjort det för länge sedan innehåller kursen även grundläggande information om material, pigment och teknik. Vi kommer att arbeta med färger i tub, stor rundpensel och en bred plattpensel samt med en begränsad färgpalett. Vi vidare med att testa olika tekniker, färgkombination och skapar bilder där vi prövar det som är nytt.   

Det är viktigaste är att ha riktigt roligt! Du hittar mer information om mig på www.mloart.se

Lördag 15 augusti 10.00 – 17.00 och söndag 16 augusti 09.00 – 16.00. I kursen ingår ett ark akvarellpapper av bomull samt fika och lunch. Kursavgift 1600 kr.

Inför kursen kommer du att få ytterligare information om färger mm. För dig som inte har eget material som färger, penslar och papper kan du köpa detta av mig under kursen, alternativt beställer du själv där du bor eller via nätet.

Vi kommer att vara på ”Seniorernas Hus” i Karlshamn. Du kommer att få närmare vägbeskrivning och tider när du har anmält dig.

För dig som vill övernatta finns det ett bed and breakfast i nästa kvarter.

Begränsat antal platser. Anmälningsavgift 400 kronor betalas till bank 8153-9, konto 4369 464-5, Maj-Lis Olsson samtidigt med anmälan till mloartblekinge@gmail.com. Göm inte att ange ditt namn och till vilken kurs du anmäler dig vid anmälan och inbetalning.

Vid frågor så ring mig på 0709-174605

Välkommen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *