Bildnummer: 1023

Akvarellkurs i Nynäs utanför Nyköping 2020.

Kurs med prova på dag 5 juni som kan kombineras med kurs 6-7 juni.

För dig som inte målat tidigare eller som gjort det för länge sedan innehåller fredagen grundläggande information om material, pigment och teknik. Vi kommer att arbeta med färger i tub, stor rundpensel och en bred plattpensel samt med en begränsad färgpalett. Lördag och söndag arbetar vi vidare med att testa olika tekniker, färgkombination och skapar bilder där vi prövar det som är nytt.  

Det är viktigaste är att ha riktigt roligt! Du hittar mer information om mig på www.mloart.se

  • Fredag 5 juni 13.00 – 17.00 är en introduktionsdag som du även kan delta i enbart som en ”Prova-på-dag. Allt material ingår. Kursavgift 800
  • Lördag 6 juni – söndag 7 juni 09.00 – 17.00 blir det kurs som du kan delta i oavsett om du deltagit under fredagen. I kursen ingår ett ark akvarellpapper av bomull. Kursavgift 2.400 kr.
  • För dig som vill delta fredag – söndag är kursavgiften 3.000 kr.

Inför kursen kommer du att få ytterligare information om färger mm. För dig som inte har eget material som färger, penslar och papper kan du köpa detta av mig under kursen, alternativt beställer du själv där du bor eller via nätet.

Vi har tillgång till en lokal vid Nynäs slott utanför Nyköping. Du kommer att få närmare vägbeskrivning och tider när du har anmält dig. I introduktionsdagen ingår fika, i helgkursen ingår fika och lunch.

Hör av dig om du vill ha förslag på logi i närheten, ring Eva-Charlotte 0727-314590.

Se mer på https://www.nynasslott/reservatet

Begränsat antal platser. Anmälningsavgift 400 kronor betalas efter anmälan till mloartblekinge@gmail.com.

Vid frågor så ring mig på 0709-174605

Välkommen!

Maj-Lis Olsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *